Η Ιδανική Εμπειρία για εσάς στη Θάσο!

  Ηλιοβασίλεμα

  Παραλία

  Πάρτυ

  Κολύμπι

  Ρομαντισμός

  Ψάρεμα

  Καλώς ήρθατε στη BLUE SKY THASSOS CRUISES

  Η εταιρεία BLUE SKY σας καλωσορίζει στα πλοία της και σας υπόσχεται μια εξαιρετική εμπειρία κρουαζιέρας. Σας εγγυόμαστε μια υπέροχη μέρα!

  Οι ημερήσιες κρουαζιέρες μας διαθέτουν αυθεντική τοπική φιλοξενία, άψογη εξυπηρέτηση πελατών και πληρώματα που θα σας εξασφαλίσουν μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς και την οικογένειά σας ενώ ταξιδεύετε στα καταγάλανα νερά της Θάσου.

  Τα ταξίδια μας ξεκινούν τον Μάιο μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. Κρατήστε τώρα τη θέση σας και εξασφαλίστε μια εμπειρία ζωής!

  Ελάτε στο πλοίο αφήστε το αεράκι του Αιγαίου να σας μαγέψει, χαλαρώσετε στο κατάστρωμα μας και ταξιδέψτε σε παραλίες που βλέπετε σε καρτ ποστάλ.

  Η εταιρεία μας εδρεύει στον Ποτό και τα Λιμενάρια της Θάσου. Έχουμε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας κρουαζιέρας, καθώς η Blue Sky Cruises αποδίδει μεγάλη σημασία στην ασφάλειά σας ενώ ταυτόχρονα συμμορφώνεται με τους αυστηρότερους κανονισμούς ασφαλείας.

  Κρουαζιέρες

  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΩΝ BLUE SKY, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΥΟ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ. ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

  promo box image2

  Πρόσθετες Πληροφορίες